Şehit İlhan Sezer İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Gelişen teknolojiyi takip eden, aldığı hafızlık ve akademik eğitiminin gereklerine uygun davranan, Kur´ân´ın ahlak ilkelerine bağlı, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan öğrenciler yetiştirmektir.Hedeflerimiz doğrultusunda beş yılın sonunda öğrencilerimizin hafızlık başarısını artırmak ve akademik yönden nitelikli liselere öğrencilerimizi yerleştirebilmektir.Hem akademik başarısı yüksek hem de ahlaki yönden kendisini yetiştirmiş, donanımlı öğrenciler yetiştirmek öncelikli hedefimizdir.

Misyon: Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Öğretim sürecinde çağın gereklerine uygun, tarihine sahip çıkan, Milli ve manevi değerlere gönülden bağlı öğrencilerin yetişmesini sağlamaktır.

Başarılar: 2019-2020 Genç Muhafızlar Hafızlık Yatışmasında İl Birinciliği aldık

Saatler: Ders Başlama Saati:11:40 Ders Bitiş Saati:16:20
Yabancı Dil: İngilizce Arapça
Servis Bilgisi: Gerede Belediyesi Dolmuşları ile Özel Servisler tarafından ulaşım sağlanmaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 4.sınıfı bitirip Hafızlık Sınav başvurusu yapan yazılı ve mülakat sınavlarını kazanan İlk 56 öğrencimiz kayıt haklarını kazanmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Futbol-Basketbol-Masatenisi
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Örgün Eğitimle birlikte Hafızlık programı uygulanıyor

WEB - https://sehitilhansezerimamhatiportaokul.meb.k12.tr

Adres - YENİ MAH. HÜRMET SK. NO 2 GEREDE / BOLU

Öğretim Şekli :Tam zamanlı

Yerleşim Yeri - Yeni Mahalle Hürmet sok No:2

Adres - YENİ MAH. HÜRMET SK. NO 2 GEREDE / BOLU

Ulaşım Okulumuza ulaşım Yenimahalle sakinlerine yürüme mesafesinde olup, diğer mahallerimizden Belediyemiz dolmuşlarından sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezinde